Coronamaatregelen

1,5 meter afstand

  • Houd 1,5 meter afstand en schud geen handen. Wij volgen deze maatregel en vragen u hetzelfde te doen als u een van onze locaties bezoekt. 
  • Minder bezoekers en looproutes: De capaciteit van onze locaties wordt aangepast naar de 1,5 meter regel of 1 persoon per 5 m2 bij doorstroomlocaties. 
  • Huurders zijn zelf verantwoordelijk voor het aanpassen van het maximaal aantal deelnemers/bezoekers.
  • De overige basisregels blijven natuurlijk ook van kracht.  

Coronatoegangsbewijs
Het coronatoegangsbewijs is verplicht voor alle georganiseerde kunst- & cultuurbeoefening (zoals: muziek-, schilderles of repetities voor zang/dans/toneel). U als huurder bent zelf verantwoordelijk voor het controleren van het coronatoegangsbewijs en het ID-bewijs.

Een vaste zitplaats is verplicht op plekken waar u een coronatoegangsbewijs moet laten zien. Dit geldt voor horeca, sport, kunst en cultuur en evenementen.

Mondkapje verplicht
In alle publieke ruimtes (zoals onze wijkcentra) is een mondkapje verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Het mondkapje is ook verplicht tijdens verplaatsing in de door u gehuurde ruimte, na het checken van het coronatoegangsbewijs.

Openingstijden
De openingstijden voor niet-essentiële dienstverlening (recreatie) zoals zaalverhuur zijn aangepast, na 17:00 uur zijn onze locaties gesloten.

Reserveringen na 17.00 uur
Wij annuleren alle reserveringen na 17.00 uur voor de periode vanaf 28 november tot 19 december 2021.